Monday Morning Quize

Just making sure your brain is working on a Monday morning

{Not new but you probably forgot the answers & I don’t want to deprive
you of an opportunity to kick yourself.)

1. Johnny’s mother had three children. The first child was named April.
The second child was named May. What was the third child’s name?

2. A clerk at the butcher shop is five feet ten inches tall and wears
size 13 sneakers. What does he weigh?

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in
the world?

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three
feet by four feet?

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the
summer. How is this possible?

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg.
Why not?

8. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place,
what place would you be in now?

9. Which is correct to say, “The yolk of the egg are white” or “The
yolk of the egg is white”?

10. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the
another field, how many haystacks would he have if he combined them all
in a third field?

Scroll down for the answers

.
.
.
.
.
.

The Answers:

1. Johnny’s mother had three children. The first child was named April.
The second child was named May. What was the third child’s name?
Answer: Johnny of course

2. A clerk at the butcher shop is five feet ten inches tall and wears
size 13 sneakers. What does he weigh?
Answer: Meat.

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in
the world?
Answer: Mt. Everest ; it just wasn’t discovered yet. [You're not very
good at this are you?]

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three
feet by four feet?
Answer: There is no dirt in a hole.

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?
Answer: Incorrectly

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the
summer. How is this possible?
Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg.
Why not?
Answer: You can’t take pictures with a wooden leg. You need a camera to
take pictures.

8. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place,
what place would you be in now?
Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the person in second
place, not first.

9. Which is correct to say, “The yolk of the egg are white” or “The
yolk of the egg is white”?
Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow [Duh]

10. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the
another field, how many haystacks would he have if he combined them all
in a third field?
Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one
big stack.

Like it.? Share it:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>